Welkom bij Rens Accountants

 

Zoekt u een loyale business partner die up-to-date en geïntegreerd advies kan verstrekken? Accountants wiens collectieve verantwoordelijkheid verder reikt dan de strikte omschrijving van een opdracht. Zoekt u iemand die kritisch kan meedenken? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken.

Rens Accountants biedt een geïntegreerde dienstverlening volledig op maat voor uw organisatorische behoeften, ongeacht uw omvang, uw activiteitensector of uw objectieven.

Grote ondernemingen kloppen bij ons aan om hun interne knowhow aan te vullen met gespecialiseerd advies in specifieke vakgebieden. Kleine en middelgrote ondernemingen en verenigingen vinden in onze generalisten betrouwbare consulenten die onderlegd zijn in een ruime waaier van professionele diensten en die toegang hebben tot een netwerk van specialisten.

Met kantoren in Mechelen en Vilvoorde is Rens Accountants een regionale speler van formaat. Maar ook internationaal hebben wij tal van expertises opgebouwd en kunnen wij rekenen op onze betrouwbare internationale contacten. Rens Accountants bedient zijn klanten in het Nederlands, Frans en Engels.

Rens Accountants heeft de troeven om haar cliënten te begeleiden in een resolute aanpak van de hedendaagse uitdagingen.

Bekijk onze bedrijfsfilm.