top of page

Overname vanaf 1 januari 2024

Rens Accountants kondigt met genoegen de overname aan vanaf 1 januari van Accountantskantoor Driessens te Putte en Fidabbo te Rotselaar.

 

De samenvoeging van Rens Accountants met Accountantskantoor Driessens en Fidabbo zal resulteren in een versterkte expertise op gebied van accountancy en financiële advisering.  Onze klanten zullen profiteren van een breder scala aan diensten, meer diepgaande kennis en een toegewijd uitgebreid team van 30-tal medewerkers dat zich inzet voor onze klanten hun succes.

 

De vennoten van Rens Accountants, benadrukken het belang van deze overname: "We zijn verheugd over de succesvolle overnames. Door onze krachten te bundelen, zijn we in staat om onze klanten een breder scala aan hoogwaardige diensten te bieden en onze positie als toonaangevend accountantskantoor verder te versterken in de driehoek Brussel-Leuven-Antwerpen.

 

Rens Accountants combineert de troeven van een lokale aanpak met die van een netwerk om haar cliënten te begeleiden in een resolute aanpak van de hedendaagse uitdagingen.

 

Comments


bottom of page